Cautare

5796 de rezultate pentru "estiri ro sambata 10 10 2009" (6.44 secunde)
IN SAMBATA LASATULUI SEC DE CARNE SAVARSIM POMENIREA TUTUROR CELOR DIN VEAC ADORMITI DREPT CREDINCIOSILOR CRESTINI PARINTILOR SI FRATILOR NOSTRI - In Sambata lasatului sec, Biserica ii pomeneste pe toti barbatii si femeile care au fost luminati prin postire.
Instabilitate atmosferica accentuata cu averse torentiale, descarcari electrice si vijelii pana sambata noapte Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica valabila de miercuri dupa-amiaza pana sambata la ora 23:00.
PIATA VICTORIEI VINERI, 30.06 20:00 A-C Leonte Reveries 21:00 The Chick Corea Elektric Band SAMBATA, 01.07 20:00 Paolo Profeti European Collective 21:00 Christian Scott aTunde Adjuah 22:30 Miles Mosley x West Coast Get Down DUMINICA, 02.07 20:00 SUBJazz (un proiect Subcarpati X JazzyBIT) 21:00 Bill Laurance 22:30 Monty Alexander Harlem Kingston Express PARCUL CIVIC SAMBATA, 01.07 16:00 Armies Live!
amosnews.ro informeaza: ... SAMBATA Sambata, creste instabilitatea si o sa ploua in nord, la deal si la munte. In noaptea de sambata spre duminica va ploua si in sud si est, pe unde se pot strange cantitati mai mari de apa.
HotNews.ro: Cod galben de furtuni in aproape toata tara de sambata pana luni Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica, insotita de averse si descarcari electrice, valabila in aproape toata tara, de sambata, ora 16.00, pana luni, ora 21.00.
Timp de 3 zile, de vineri, 2 pana duminica, 4 ale lunii lui Brumar, de la orele 10 de dimineata pana la 6 seara, 60 de mesteri, anticari si artisti vin din toata tara cu tot ce au realizat ei mai minunat peste an.
Mai exact… ultima sambata a lunii este sambata cu care incepe sezonul cumparaturilor, ziua care da startul consumului greu. ... In Europa si in restul lumii, aceasta zi este sarbatorita o zi mai tarziu, sambata. ... Sa lasam febra cumparaturilor pe alta zi si sa o facem sambata!
"PD va fi viitorul partid la guvernare", a declarat, sambata, secretarul general al Partidului Democrat.
Administratiile financiare din tara vor fi deschise vineri pana la ora 18 si sambata intre orele 8 si 14, pentru rezolvarea solicitarilor in legatura cu taxa de poluare auto, a anuntat ANAF.
A stylish Dalston band with hidden depths - NME If Nick Cave had joined The Cardiacs rather than forming The Bad Seeds after The Birthday Party‘s dissolution it may have sounded something like O.Children - Drowned in Sound O.Children - Chimera (video) http://ochildren.co.uk Fanii O.Children din Romania ii pot vedea in concert vineri, 16 noiembrie, la Cluj-Napoca, in Gambrinus Pub, si sambata, 17 noiembrie, la Bucuresti, in Control Club.
Tot in domeniul muzical se desfasoara si rubrica permanenta "Margareta prezinta pe..." din cadrul emisiunii "Radioul de sambata seara" realizata de domnii Onofrei si Calomfirescu, emisiune prin care incurajez tineri dotati din toate genurile muzicale. De pilda pianistul si compozitorul Matei Bucur Mihaescu va fi prezent sambata viitoare.
Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 17 - 19 mai 2013, interval orar 10.00 - 18.00 (ultima intrare 17.30). ... www.estiri.ro
Multumesc TOTO pentru ca vii intotdeauna cu inima deschisa in Romania!", ne-a spus Liviu Zamora, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Detest fixativele care iti usuca parul, asa ca vreau fixative flexi care sa nu-mi incarce parul", ne-a spus Dana Savuica, in exclusivitate pentru estiri.ro.
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia.
"In cazul meu, tratamentul dureaza cinci zile pe saptamana, cate 12 ore de tratament chelator cu pompeta!" In exclusivitate pentru www.estiri.ro, am stat de vorba cu acesti tineri, care mi-au povestit care este mesajul pe care il transmit autoritatilor, ce sperante au si cum li s-a schimbat viata datorita tratamentului pentru talasemie pe care il fac.
Site-urile nationale www.estiri.ro si www.einformatii.ro va ureaza ca Noul An 2016 sa va aduca din plin bucurii, realizari remarcabile, sanatate, lumina si fericire!
Publicatiile nationale online Estiri.ro si Einformatii. ro va ureaza: La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea in 2017 de toate:
Redactia estiri.ro si einformatii.ro ureaza LA MULTI ANI, celor 2 milioane de romani care isi serbeaza azi onomastica.
Cleopatra Popenaru era cu 10 ani mai in varsta decat Mihai Eminescu. ... De la Calarasi, Eminescu s-a imbarcat pe un alt vapor pana la Cernavoda - NOTA REDACTIEI ESTIRI).
google-analytics.com